Dermalogica Stress Relief Treatment Oil 100 Ml
Ürün Adı:Dermalogica Stress Relief Treatment Oil 100ml
Ürün Markası:Dermalogica
Ürünün Boyutu:100ml
Etki Alanı:Cildi besleyen yağ
Uygun Cilt Tipleri:Kuru ve zamansız yaşlanan ciltler için
Ürünün Faydaları:Aromatik bitkisel yağlar içeren, masajda, banyo suyuna karıştırılarak kullanılabilen ve cildi besleyen vücut yağı. Rahatlatıcı, çok işleve sahip bitkiseller ile kombine edilen Organik Silikonlar cildi pürüzsüzleştirir, Sandal ağacı, Lavanta, Portakal ve Adaçayı ile kombine edilmiş esansiyel yağlar rahatlatır. Doğal bir Çay ağacı, Limon ve Ylang Ylang özleri vücudu rahatlatır. Suni koku ve renklendirici içermez.
· Cildi pürüzsüzleştirip, ipeksi bir yumuşaklık sağlar.
· Bu aromatik yağlar içeren ürünü banyo suyunuza veya vücut nemlendiricinize ekleyerek rahatlatıcı etkisinden faydalanın.
Kullanım Sıklığı:Vücut ve Baş masajı için: Az miktarda ürünü avucunuza alın ve vücudunuza yada saç derinize masaj uygulayın. Aromaterapik bir banyo için: 4-8 pompa kadar ürünü banyo suyuna ilave edin. Body Hydrating Cream veya UltraRich Body Cream'in nemlendirme özelliğini arttırmak için: Seçtiğiniz ürüne 1 pompa ekleyin. Sürekli ve yukarı doğru hareketlerle uygulayın.
Ürün Bileşimi:Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Propylene Glycol Isoceteth-3 Acetate, Cyclopentasiloxane, Santalum Album (Sandalwood) Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Salvia Sclarea (Clary) Oil, Amyris Balsamifera Bark Oil, Cedrus Atlantica (Cedarwood) Bark Oil, Pogostemon Cablin Oil, PEG-40 Sorbitan Peroleate, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Hydrogenated Soybean Oil, Limonene, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Linalool, Isopropylparaben, Isobutylparaben, Butylparaben, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Farnesol, Geraniol, Citral, Benzyl Alcohol, Eugenol, Isoeugenol.